Stafi

Analizat Laboratorike

Radiologji

Vizitat

Rrjeti Laboratorik

PAJISJET

Ne jemi të fokuauar në dhënien e shërbimit sa më të mirë për klientët tanë, duke plotësuar gjithë nevojat e tyre si dhe duke i dhënë përgjigje sa më t sakta në një kohë reale.

Klinika INTERMEDICA vjen në qytetin tonë me një mision: t’ju ofrojme qytetarëve të Sarandës ate çka meritojnë , atë çka kërkojnë jashtë Sarandës me ngritjen e një infrastrukture moderne mjekësore në fushën e diagnostikimit, infrastrukture qe bazohet tek emri INTERMEDICA, tek i pari laborator privat analizash në Shqiperi, i pari i akredituar dhe i pari që guxoi të merrte përspër çdo analize të literaturës botërore në Shqipëri . Tani edhe i pari ne qytetin tonë me sherbim mjekesor multidisiplinar si në fushen e Kardiologjise , Radologjise , Gastrohepatologjise etj . Specialitete si dhe mjekë të afirmuar të Spitalit Univesitar të Janines që koperojne së bashku me mjeke të rinjë e ambicioze të qytetit tonë.

Laborator Intermedica ofron nivelet më të larta të cilësisë dhe saktësisë së ekzaminimeve laboratorike veçanërisht si rezultat i stafit të kualifikuar dhe me eksperiencë pune shumë vjeçare në mjekësinë laboratorike. Cdo njëri nga mjekët është i specializuar dhe kompetent në një sektor të caktuar. Me eksperiencën e tyre shumë vjeçare ata kanë marrë përsipër trajnimin dhe mbikqyrjen e stafit të ri. Stafi pritës dhe ai infermieror që kanë kontakt të drejtëpërdrejtë me pacientin zbatojnë etikën e komunikimit duke e vënë pacientin në qendër të vëmendjes. Stafi infermieror jep kontributin më të çmuar për të siguruar cilësinë maksimale.

Marrja e iniciativës nuk është gjithnjë e lehtë, aq më tepër kur duhet të bësh ndryshimin, në një vend dhe në një kohë kur të gjithe e kishin humbur shpresën tek mjekësia. Në prill të vitit 1995, falë nismës së tre doktorëve, të cilët besonin se mund të ndihmonin në përmirësimin e shërbimeve në fushën e mjekësisë, u krijua e para qendër diagnostifikuese, DiMeVa. Nismëtari i këtij projekti ishte Dr. Vasil Llajo. E veçanta e kësaj qendre ishte skaneri i parë në Shqipëri, që në atë kohë ishte ëndërr për shumë stafe mjekësore. Prania e skanerit të parë shënon edhe ndryshimin në mjekësinë shqiptare, duke kaluar nga diagnostifikimi nëpërmjet shenjave klinike, në atë me imazheri dhe teste laboratorike. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit por edhe të plotësimit të kësaj qendre me të gjitha shërbimet, u hodhen bazat për krijimin e një laboratori modern sipas standarteve europiane. Laboratori Intermedica u themelua në Qershor të vitit 1996 nga Dr. Vasil Llajo.

Si ju duken Sherbimet tona?

View Results

Loading ... Loading ...

Certifikatat dhe Nominimet

Intermedica Qendrore

Tiranë
Rruga Panorama (Pranë Institutit Harry Fultz)
Tel.: 04 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit” (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrike)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 07:30 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarande

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 07:30 – 20:00,
të shtunë 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00