Klinika  INTERMEDICA   vjen  në  qytetin tonë  me  një  mision:  t’ju  ofrojme  qytetarëve  të  Sarandës  ate  çka  meritojnë ,  atë  çka kërkojnë  jashtë  Sarandës  me  ngritjen  e  një  infrastrukture  moderne  mjekësore  në  fushën  e  diagnostikimit,  infrastrukture  qe  bazohet tek  emri  INTERMEDICA,  tek  i  pari  laborator privat  analizash   në  Shqiperi,  i pari  i  akredituar   dhe  i  pari  që  guxoi të  merrte  përspër çdo  analize  të  literaturës  botërore  në  Shqipëri .

Tani  edhe  i  pari  ne  qytetin  tonë  me  sherbim  mjekesor   multidisiplinar  si  në  fushen  e  Kardiologjise   ,  Radologjise ,  Gastrohepatologjise  etj . Specialitete   si  dhe  mjekë   të  afirmuar   të  Spitalit Univesitar  të  Janines  që  koperojne  së  bashku  me  mjeke  të rinjë  e   ambicioze  të  qytetit  tonë.

Intermedica Qendrore

Tiranë
Rruga Panorama (Pranë Institutit Harry Fultz)
Tel.: 04 200 600
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: 08:00 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 08:00 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. Ali Baushi (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë 08:00 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrike)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica Sarande

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 07:30 – 20:00,
të shtunë 08:00 – 16:00